Date with NLP

15/01/2011 – 09:00 tot 17:00

De Date with NLP. Leer gratis kennis maken met NLP

Uniek bij de NLP-AC is de ‘Date with NLP’ dag. Deze eendaagse workshop is een uitstekende manier om kennis te maken met NLP zonder direct 14 dagen van je tijd te investeren in een hele cursus, nog niet wetend of het wel daadwerkelijk iets voor je is. Een hele dag kennismaken geeft je de zekerheid dat NLP absoluut iets is voor jou. En, is het niet voor jou dat weet ik zeker dat je een fantastische dag zult hebben.

Waarom zou je meedoen?

 • Je hebt altijd al willen weten wat nlp is en hoe jij het in je leven zou kunnen toepassen.
 • Je hebt het gevoel dat je vaak emoties hebt die je liever niet zou hebben en onder controle zou willen krijgen
 • Je hoort van anderen dat je communicatie beter kan
 • Je wilt meer zelfvertrouwen hebben en zelfverzekerd de wereld tegemoet treden
 • Je wilt leren hoe je eenvoudig van stress kunt afkomen
 • Je bent op zoek naar een methode om anderen te coachen
 • Je af wilt van de emotionele gevolgen van beslissingen die je hebt genomen

Wat ga je leren

 • Je leert wat NLP is en hoe het is ontstaan
 • Je leert hoe je met iedereen snel contact kunt maken
 • Je leert hoe je snel emoties de baas kunt worden
 • Je leert echt te ontspannen met hypnose
 • Je leert hoe je door Time Line Therapy de emotionele gevolgen van beslissingen kunt verminderen
 • Je leert hoe je meer zelfvertrouwen krijgt

Hoe ziet de dag eruit

NLP leer je door te doen en te doen en te doen. Het gaat immers om hoe jij de dingen doet zoals je ze in je leven doet. Daarom ga je in de “date met NLP” aan de slag met concrete oefeningen samen met de andere deelnemers en vertellen wij meer over NLP en hoe je nog meer kunt toepassen. Dus een echte “work”shop.

Wat zal er anders zal na de “date met NLP”

Stel je voor dat je nu beschikt over gereedschap waarmee verder kunt, je hebt een idee dat je je emoties onder controle hebt en dat je meer keuze hebt in welke emotie je wilt ervaren. Je weet nu dat ontspanning makkelijk is en dit heerlijk om te doen na een intensieve werkdag. Je weet nu hoe je, op een onbewust niveau contact kunt maken met anderen zodat ze echt contact ervaren.

Data en tijden

De ééndaagse ‘Date with NLP’ workshop wordt gehouden op zaterdag. Lestijden zijn van 9:30 tot 17:30 en er zijn een aantal pauzes. Na afloop krijg je een certificaat van deelname.

Traininglocatie

De 1-daagse Date with NLP vindt plaats in Utrecht.

Prijs

De prijs voor de “Date with NLP” is € 0.- Er is echter een maar.. Graag vragen we je om, mocht je onverhoopt niet kunnen, dit 48 uur van te voren kenbaar te maken. Bij annuleringen, hoe moeilijk soms de omstandigheden zijn, buiten deze termijn zal €50,- in rekening worden gebracht als bijdrage in de kosten voor de locatie.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven door gebruik te maken van het inschrijfformulier op onze website of je inschrijving telefonisch door te geven op telefoonnummer 0252 – 86 23 76. Na ontvangst van je inschrijving ontvang je per email de bevestiging.

Meer informatie

Als je nog meer informatie wilt hebben of specifieke vragen hebt of misschien wel een persoonlijke afspraak wilt maken, neem dan gerust contact op met ons op. De NLP-AC is te bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer 0252 – 86 23 76

Informatie ochtend

Ook kan je 1 van onze informatie ochtenden bijwonen om ons te leren kennen en een gevoel te krijgen bij waar de NLP-AC voor staat.