Gratis NLP Workshop in Utrecht

06/11/2010 – 09:30 tot 12:30

Er wordt de laatste tijd veel gesproken over NLP, er worden veel boeken geschreven over NLP en steeds vaker worden NLP technieken toegepast in andere cursussen. Ook krijgt NLP steeds meer een plek binnen de reguliere gezondheidszorg en psychologie. Maar wat is NLP nu precies? Wat kan je er nu mee? Wat is een NLP Practitioner? En hoe kun je het toepassen in je eigen leven?
Tijdens de afgelopen informatie avonden hebben we gemerkt dat deze eigenlijk te kort zijn om echt te ervaren wat NLP is. NLP is een kwestie van doen, ervaren en dan tot de conclusie komen dat NLP werkt !!

Het is precies om deze reden dat we hebben besloten om GRATIS workshops te organiseren om ECHT kennis te maken met NLP en NLP ook te doen. Echte ervaring geeft je echte keuze. Dus verwacht veel doen en veel ervaring hoe je snel met ongewenste emoties kunt omgaan, hoe je snel je stemming kunt veranderen van negatief naar positief en hoe taal je werkelijkheid maakt.

Tijdens GRATIS workshop is er natuurlijk ook gelegenheid om je vragen te stellen zodat je een goed beeld en een goed gevoel krijgt bij NLP en wat meer NLP voor je kan betekenen in je dagelijkse leven.

Natuurlijk is zo’n GRATIS workshop een prima gelegenheid om kennis te maken met de trainer(s) en de vragen te stellen die je hebt. Na afloop weet je wat NLP voor jou kan betekenen.

Data & Tijden

De GRATIS workshops starten om 9:30 en duren tot ongeveer 12:30. Kijk op onze kalender voor de meest actuele data.

Aanmelden

Wil je naar de GRATIS workshop komen, schrijf je dan in middels het inschrijfformulier. Je ontvangt dan een officiële uitnodiging. Gratis is natuurlijk wel echt gratis maar mocht je je opgeven en onverhooopt niet kunnen, meldt je dan 24 uur van te voren af. Bij later ontvangen afmelding zijn wij genoodzaakt € 35,- in rekening te brengen.