Hypnose Practitioner

08/12/2010 – 09:00 tot 18:00

Waarom zou je hypnose willen leren?

Je bent altijd al nieuwsgierig geweest naar hypnose en hoe het zou voelen om gehypnotiseerd te zijn. Je wilt hypnose als extra gereedschap gebruiken bij coaching. Je wilt leren hoe je hypnose kunt toepassen bij het verminderen van stress en beter omgaan met emoties. Natuurlijk wil je ook, net zoals andere meester beïnvloeders, leren spreken zodat je weerstand overbrugt i.p.v. tegen weerstand moet vechten.

Je hebt een nlp opleiding gevolgd en je bent op zoek naar verdieping om anderen nog beter te kunnen helpen.

Je wilt stoppen met roken of afvallen en/ anderen hierbij coachen (optionele avond sessie)

Wat ga je leren in deze opleiding

 • Je leert door zintuiglijk scherp te observeren minieme veranderingen in je client waar te nemen waardoor je snel kunt reageren en je strategie kunt aanpassen.
 • Je leert snel af te stemmen op je client en een diep gevoel van wederzijds vertrouwen te ontwikkelen
 • Je leert wat de invloed is van taal op menselijk gedrag
 • Je leert hoe bepaalde taalpatronen weerstand verminderen, in je zelf en bij anderen
 • Je leert hoe je, gewoon met woorden, iemand in trance kunt brengen
 • Je leert wat hypnose nu werkelijk is
 • Je leert het 4-step hypnose model
 • Je leert de kracht van suggestie kennen en toepassen
 • Je leert hoe je iemand in trance brengt, snel en elegant
 • Je leert hoe je trance kunt verdiepen
 • Je leert hoe je beter kunt studeren
 • Je leert hoe je kunt communiceren met je eigen onbewuste
 • Je leert hoe je met hypnose kunt stoppen met roken of kunt afvallen (optionele avond sessie)

Hoe ga je hypnose leren?

Deze unieke opleiding van drie dagen bestaat uit leren door doen en ervaren van hypnose waarbij een stevige theoretische basis natuurlijk niet ontbreekt. Werken met jezelf en met anderen leer je door doen, doen en doen. Je zult regelmatig in groepen werken ,samen met je mede cursisten, aan het ontwikkelen van je hypnose vaardigheden afgewisseld met klassikale uitwisseling van ervaring en theorie en hoe je het geleerde in de praktijk kunt toepassen, zodat je na deze drie dagen klaar bent om je vaardigheden op iedereen toe te passen.

Wat als je deze training hebt afgerond?

Je kunt nu hypnose en trance toepassen om je zelf en anderen te helpen bij stress en het verminderen ervan en heb je gereedschap in handen om te stoppen met roken en af te vallen. Stel je eens voor hoe je na een stressvolle dag, kunt genieten van een ontspannen trance en weer helemaal uitgerust kunt verder gaan. Stel je eens voor hoe je anderen in contact kunt brengen met hun onbewuste en dat van jezelf.

Data en tijden

De eerst volgende hypnose practitioner vindt plaats op 8,9 en 10 december as

Lestijden zijn van 9:30 tot 17:00 en er zijn een aantal pauzes. Na afloop krijg ontvang je het officiële Hypnose Practitioner certificaat .

Trainingslocatie

De 3-daagse Hypnose Practitioner vindt plaats in Utrecht en omstreken.

Investering

De investering voor het volgen van de workshop bedraagt €650,- inclusief 19% BTW. Tevens ontvang je een door de ABH (American Board of Hypnosis) internationaal erkend certificaat. De kosten hiervoor zijn inbegrepen in de prijs. De kosten voor de optionele avond sessie bedragen €99,-. De investering is tevens inclusief lunch, koffie, thee en water.

Meer informatie

Als je nog meer informatie wilt hebben of specifieke vragen hebt of misschien wel een persoonlijke afspraak wilt maken, neem dan gerust contact op met ons op of download onze folder.