Hypnose & Trance

De introductie workshop van de NLP Academie vormt een basis om iedereen in een diepe trance te brengen en een indruk te krijgen hoe je hypnose en trance kunt gebruiken in je dagelijkse leven. Bijvoorbeeld bij het beter kunnen omgaan met stress, hoe je een trance kunt gebruiken bij verkoop en hoe je angsten kunt verminderen.

Wat is hypnose

Hypnose betekent eigenlijk zoiets als slaap. Sommige vertellen je dat het een staat is tussen slaap en waken, anderen weer vertellen je dat het niet bestaat.Eigenlijk is hypnose of trance niets anders als een andere staat van bewustzijn die we allemaal kennen en dus ook jij kent trance. Denk eens terug aan een moment dat je werd volledig werd opgenomen door dat éne spannende boek en dat je huisgenoot niet hoorde roepen dat het eten koud werd of dat je in de auto je ineens tot de ontdekking komt dat je al bijna thuis bent en idee hebt van je reis er naar toe.

Waarom zou je meedoen

Deze 1-daagse workshop is speciaal bedoeld voor diegene die graag willen kennis maken met hypnose, nieuwsgierig zijn of zij gehypnotiseerd kunnen worden of hypnose willen gebruiken bij krachtige verkoop. Sales professionals, onderwijzers, Directeuren, managers, afdelingshoofden en zelfstandig ondernemers, NLP-ers en anderen zijn van harte welkom.

Wat ga je leren

Je leert wat hypnose is

  • Welke vormen van hypnose er zijn
  • Je leert om stress de baas te blijven door zelf-hypnose
  • Hoe je iemand snel in trance brengt
  • Hoe je taal kunt gebruiken om iemand in een lichte trance te brengen
  • “SPEED” Hypnose

Hoe ziet de cursus eruit:

Deelnemers bepalen voor aanvang de leerdoelen om zodoende de leerervaring te optimaliseren en te profiteren van een experimentele en pragmatische aanpak. In de workshop is balans gevonden tussen presentatie, demonstratie en oefeningen. Je ontvangt continu feedback van de trainers en de deelnemers zodat je maximaal kunt leren.

Na afloop ben je in staat om:

  • Technieken te gebruiken die je in staat stellen bijna iedereen te hypnotiseren inclusief jezelf
  • Hypnose te gebruiken bij stress gerelateerde problemen
  • Het onderscheid te maken tussen de verschillende vormen
  • Verhalen en metaforen te gebruiken die je een lichte trance kunnen uitlokken
  • En meer….

Data en tijden

Lestijden zijn van 9:30 tot 17:00 en er zijn een aantal pauzes. Na afloop krijg je een certificaat van deelname.

Trainingslocatie

De 1-daagse introductie workshop Hypnose vindt plaats in het NH Hotel in Hoofddorp.

Investering

De investering voor het volgen van de workshop bedraagt €99,- inclusief BTW

Meer informatie

Als je nog meer informatie wilt hebben of specifieke vragen hebt of misschien wel een persoonlijke afspraak wilt maken, neem dan gerust contact op met ons op of schrijf je in.